Home » Developer & Programmer » Forms » Form not working in Oracle 9i Developer Suite
Form not working in Oracle 9i Developer Suite [message #79963] Mon, 29 July 2002 16:26 Go to next message
David Clark
Messages: 4
Registered: July 2002
Junior Member
After I compile a form using Forms Builder which came with Oracle 9i Developer Suite, I run my form. When I run my form an IE browser window opens up and starts to load, as if it is about to load my form. But it never finishes loading and than sais URL NOT FOUND. Can anyone help me with this problem?
Re: Form not working in Oracle 9i Developer Suite [message #79993 is a reply to message #79963] Wed, 31 July 2002 10:23 Go to previous messageGo to next message
Tyler
Messages: 123
Registered: January 2002
Senior Member
Check your runtime path in the registry, it is most likely pointing to IE instead of Oracle runtime.
Re: Form not working in Oracle 9i Developer Suite [message #79995 is a reply to message #79963] Wed, 31 July 2002 10:28 Go to previous messageGo to next message
Tyler
Messages: 123
Registered: January 2002
Senior Member
Check your runtime path in the registry, it is most likely pointing to IE instead of Oracle runtime.
Re: Form not working in Oracle 9i Developer Suite [message #80566 is a reply to message #79995] Mon, 14 October 2002 21:39 Go to previous message
MOATH
Messages: 3
Registered: March 2002
Junior Member
After I compile a form using Forms Builder which came with Oracle 9i Developer Suite, I run my form. When I run my form an IE browser window opens up and starts to load, as if it is about to load my form. But it never finishes loading and than sais URL NOT FOUND. Can anyone help me with this problem?
Previous Topic: printing report from form
Next Topic: wanted oracle designer
Goto Forum:
  


Current Time: Wed Oct 27 05:00:20 CDT 2021