Home » Developer & Programmer » Forms » problem deploying the form, D2KWUTIL.PLL
problem deploying the form, D2KWUTIL.PLL [message #78532] Thu, 28 February 2002 17:54 Go to next message
Umesh Sharma
Messages: 14
Registered: February 2000
Junior Member
Dear Oracle Friends

I am facing the following problem-

1. In one of my forms I included D2KWUTIL.PLL for using some WIN_API funciton. As on my PC full Developer 2000 ver 6.0 is installed whenever I run this form it works fine.

2. When I try to run this form on a machine having only runtime installation of D2K 6.0 the form just opens and immediately closes.

Steps taken for troubleshooting.
1. Copied D2KWUT32.DLL, D2KWUT60.DLL in WINDOWSSYSTEM directory.

2. Copied D2KWUTIL.PLL also to ORAWIN95BIN directory.

Taking the above steps also are not solving the problem, if anybody has a solution then most welcome.
Re: problem deploying the form, D2KWUTIL.PLL [message #78542 is a reply to message #78532] Fri, 01 March 2002 00:33 Go to previous message
pratap kumar tripathy
Messages: 660
Registered: January 2002
Senior Member
hi umesh,

your form is crashing, go to the directory where your form is , you will find out few files created like "ifrun60_dump_***". it will tell u what the error is.

which patch u r using ? what is ur form version 6 or 6i ? can u tell the full version e.g. 6.0.8.16.1

cheers
pratap
Previous Topic: *** Data transfer to Web Host , How to ?***
Next Topic: External query source in REPORTS 6.0
Goto Forum:
  


Current Time: Mon Aug 03 07:27:18 CDT 2020