Home » Fusion Middleware & Colab Suite » WebCenter Suite & Portal » Re: not getting connection from the client
Re: not getting connection from the client [message #77357] Mon, 29 April 2002 12:46
Tim Wei
Messages: 1
Registered: April 2002
Junior Member
I can connect to Webdb from admin account, but get the following when client logs on:
Any suggestions will be deeply appreciated.
29/Apr/2002:13:15:42

ORA-06550: line 2, column 2:
PLS-00201: identifier 'OWA.INIT_CGI_ENV' must be declared
ORA-06550: line 2, column 2:
PL/SQL: Statement ignored
ORA-06550: line 3, column 2:
PLS-00201: identifier 'HTP.HTBUF_LEN' must be declared
ORA-06550: line 3, column 2:
PL/SQL: Statement ignored
ORA-06550: line 5, column 2:
PLS-00201: identifier 'WDB22.HOME' must be declared
ORA-06550: line 5, column 2:
PL/SQL: Statement ignored
ORA-06550: line 12, column 3:
PLS-00201: identifier 'OWA.GET_PAGE' must be declared
ORA-06550: line 12, column 3:
PL/SQL: Statement ignored

DAD name: WebDB
PROCEDURE : WDB22.home
USER : stu80
URL : http://scc-pdc-bdiv:4004/WebDB/WDB22.home?
PARAMETERS :
===========

ENVIRONMENT:
============
SERVER_PORT=4004
SERVER_SOFTWARE=Oracle WebDb Listener 2.1
SERVER_NAME=scc-pdc-bdiv
GATEWAY_INTERFACE=CGI/1.1
SERVER_PROTOCOL=HTTP/1.0
REMOTE_HOST=165.196.199.224
REMOTE_ADDR=165.196.199.224
REQUEST_METHOD=GET
QUERY_STRING=
SCRIPT_NAME=
PATH_INFO=/WebDB/WDB22.home
HTTP_CONNECTION=Keep-Alive
HTTP_USER_AGENT=Mozilla/4.73 [[en]] (Win98; U)
HTTP_HOST=165.196.200.129:4004
HTTP_ACCEPT=image/gif, image/x-xbitmap, image/jpeg, image/pjpeg, image/png, */*
HTTP_ACCEPT_ENCODING=gzip
HTTP_ACCEPT_LANGUAGE=en
HTTP_ACCEPT_CHARSET=iso-8859-1,*,utf-8
HTTP_AUTHORIZATION=Basic c3R1ODA6c25hcDVzaG90
Previous Topic: Re: Creating a report with the AVG shown at the bottom of the report
Next Topic: Need urgent help with WebDB Site Builder
Goto Forum:
  


Current Time: Fri Aug 14 10:11:14 CDT 2020