Home » Fusion Middleware & Colab Suite » Weblogic & Application Server » 1.0 average unix load on inactive DB - opmn keep connecting on port 6100
1.0 average unix load on inactive DB - opmn keep connecting on port 6100 [message #77206] Sun, 14 November 2004 08:35 Go to next message
aspy
Messages: 2
Registered: April 2001
Junior Member
I installed Oracle HTTP Server 10.1.0.3 StandAlone on a Redhat Enterprise 3.0 for testing purpose along with 10G DB.

The ongoing load on my box is averaging 1.0 WITHOUT ANY ACTIVITY. The following processes are making for the load:
- opmn (3% CPU activity)
- tnslsnr (2% CPU activity).

I checked the ons.log (log level 4) and discovered ongoing requests on port 6100. Look at the time interval between the requests:

04/11/14 12:35:12 [[4]] Local connection 0,127.0.0.1,6100 missing form factor
04/11/14 12:35:12 [[4]] Local connection 0,127.0.0.1,6100 missing form factor
04/11/14 12:35:12 [[4]] Local connection 0,127.0.0.1,6100 missing form factor
04/11/14 12:35:12 [[4]] Local connection 0,127.0.0.1,6100 missing form factor
04/11/14 12:35:12 [[4]] Local connection 0,127.0.0.1,6100 missing form factor
04/11/14 12:35:12 [[4]] Local connection 0,127.0.0.1,6100 missing form factor
04/11/14 12:35:12 [[4]] Local connection 0,127.0.0.1,6100 missing form factor
04/11/14 12:35:12 [[4]] Local connection 0,127.0.0.1,6100 missing form factor
04/11/14 12:35:12 [[4]] Local connection 0,127.0.0.1,6100 missing form factor
04/11/14 12:35:12 [[4]] Local connection 0,127.0.0.1,6100 missing form factor
04/11/14 12:35:12 [[4]] Local connection 0,127.0.0.1,6100 missing form factor

Any idea how to fix this?
Re: 1.0 average unix load on inactive DB - opmn keep connecting on port 6100 [message #77209 is a reply to message #77206] Tue, 16 November 2004 09:04 Go to previous message
Frank Naude
Messages: 4565
Registered: April 1998
Senior Member
Hi,

This looks like a conflict on port 6100. Try to change the port in one of the $ORACLE_HOME/opmn/conf/ons.config files to a unused port.

Best regards.

Frank
Previous Topic: jInitiator
Next Topic: URGENT - FRM-92060: Failed to connect to the server.
Goto Forum:
  


Current Time: Sun Sep 27 22:16:01 CDT 2020