Home » Fusion Middleware & Colab Suite » Weblogic & Application Server » rep-56033 job 0 does not exists
rep-56033 job 0 does not exists [message #76755] Sat, 28 June 2003 01:29
mohdmunawar
Messages: 4
Registered: June 2003
Junior Member
hi,
I am trying to call a report from FORMS 9I and i get the error rep-56033 jobid 0 does not exists i have changed the setting in conf file for security. But when i see in job que i dont see any failed report.
http://host:8888/report/rwservlet/showjobs
DECLARE
repid Report_Object;
v_rep varchar2(100);
rep_status varchar2(20);
begin
repid := Find_Report_Object(rep_name);
SET_REPORT_OBJECT_PROPERTY(REPID,REPORT_EXECUTION_MODE,RUNTIME);
SET_REPORT_OBJECT_PROPERTY(REPID,REPORT_COMM_MODE,SYNCHRONOUS);
SET_REPORT_OBJECT_PROPERTY(REPID,REPORT_DESTYPE,CACHE);
SET_REPORT_OBJECT_PROPERTY(REPID,REPORT_DESFORMAT,'PDF');
SET_REPORT_OBJECT_PROPERTY(REPID,REPORT_OTHER,'p_provider_id='||to_char(:blk1.prov_id)||
' date_from='||to_char(:blk1.date_from,'dd-mm-yyyy')||' date_to='||to_char(:blk1.date_to,'dd-mm-yyyy')||
' paramform=no');
v_rep := Run_Report_Object(repid);
rep_status := Report_Object_Status(v_rep);
while rep_status in ('RUNNING','OPENING_REPORT','ENQUEUED')
loop
rep_status := Report_Object_Status(v_rep);
end loop;
if rep_status = 'FINISHED' or rep_status is NULL then
WEB.SHOW_DOCUMENT('http://host:7778/reports/rwservlet/getjobid'||
substr(v_rep,instr(v_rep,'_',-1)+1)||'?'||'server=rep_edge9ias','_blank');
else
bell;
msg_alert('Error running report CR_REQ_RANGE.','E',true);
end if;
end;

Thanks
Previous Topic: I have a solution for a display problem with 9ias release 2
Next Topic: Problem using Jinitiator
Goto Forum:
  


Current Time: Fri Sep 25 01:55:10 CDT 2020