Home » Server Options » Replication » In Multimaster replication one-way is not working where as other-way replication is working.
In Multimaster replication one-way is not working where as other-way replication is working. [message #75018] Fri, 16 February 2001 20:06 Go to next message
Kumar
Messages: 115
Registered: December 1998
Senior Member
In Multimaster replication, I have two sites say A and B. Between A -> B replication is not happening where as B->A replication is happening. The tables like REPCATALOG, REPSITES, ETC. show values/no values properly. DBA-JOBS table at A has some old date records (the time when replication resumed) where as same table at B shows latest time. Does it has some meaning that A is not refreshed? How to make it replicate A -> B.

Any help in this regard is Most Welcome. This is urgent.

----------------------------------------------------------------------
Re: In Multimaster replication one-way is not working where as other-way replication is working. [message #75020 is a reply to message #75018] Thu, 22 February 2001 15:31 Go to previous messageGo to next message
anjan
Messages: 9
Registered: February 2001
Junior Member
go to the init.ora. modify the following in both the servers:

shared pool=50+mb
distributed_lock_timeout=300
distributed_transactions=5
global_names=false
open_link=4
process=200+
job_que_process=2 (it depends on number of n-way sies)
job_que_interval=60+

**then you should execite the following in both the servers:
svrmgrl>grant execute on DBMSOBJGWRAPPER to public;

also check your tablespace sizes.

see if it works this way or not and let me know..ok.

----------------------------------------------------------------------
Multimaster replication not working properly [message #75063 is a reply to message #75018] Mon, 11 June 2001 22:52 Go to previous message
ramana
Messages: 51
Registered: December 2000
Member
ATTN :
its looking like a bug in oracles replication.

problem:
i have two sites A, B
both the sites contains tables table1,table2
which are multi-master replicated.

in site A i have writen a trigger on table1 on insert to insert a new row in table2.

because table1,table2 are multi-multimaster configured sites A, B should reprasent same values all the times.

1. when i am inserting a new row in A site table1
trigger is getting fired and new row is getting inserted into table2.
site B is also reprasenting the same values as in
site A.

2 when i am inserting a new row in B site table1 that row is getting propagated to Site A
and there my trigger is getting fired and inserting a new row in the site A's table2 BUT THIS NEW ROW IS NOT GETTING PROPAGATED TO SITE 'B'

pls, let me know what could be the reason.

regards,
ramana

----------------------------------------------------------------------
Previous Topic: Replication of the data from isolated database
Next Topic: Replication tables which using context search (ORA-12008)
Goto Forum:
  


Current Time: Fri Oct 30 00:37:28 CDT 2020