Home » Developer & Programmer » Forms » Forms 12c: Internet explorer does nothing (Oracle Forms : 12c (12.2.1.4.0);Fusion Middleware: fmw_12.2.1.4.0 and O/S: Windows 10 pro 64 bit)
Forms 12c: Internet explorer does nothing [message #678759] Tue, 07 January 2020 13:22 Go to next message
buggleboy007
Messages: 256
Registered: November 2010
Location: Canada
Senior Member
Whenever I launch the form or run the form for the first time, it works fine i.e the form/UI launches along with Java applet.

I then close the Java applet window and then attempt to launch the same form or even a different form, the internet explorer opens but nothing shows up on the window excepting a white surface and the url is:

http://localhost:54129/S9PYoih3gmhxMIt1xZyrEC1ppM5FFvZTF4vw60qiNM9bzrnb

I try to refresh the screen and also hit the enter key in the url portion of the browser but nothing shows up.

I had to shut down OHS, then stop the Form services, then stop the WLS Admin Server and finally the Node manager and then turn them on again. At times it works and at times it does not. When it does not I have to reboot my computer which fixes the issue.

So my question is: Should I leave the Java applet window which it launches at all times (this means if I launch many forms, there will be several such windows and it looks clumsy) or is there a better solution?
Re: Forms 12c: Internet explorer does nothing [message #678769 is a reply to message #678759] Wed, 08 January 2020 13:16 Go to previous message
buggleboy007
Messages: 256
Registered: November 2010
Location: Canada
Senior Member
Well, not one was able to answer me Smile. Anyways I had posted the same question on Oracle's website as well and here are certain suggestions given by experts there:

https://community.oracle.com/message/15529751#15529751
Previous Topic: sql to get difference between 2 dates (merged)
Next Topic: cannot understand what is the problem
Goto Forum:
  


Current Time: Tue Jul 07 05:35:48 CDT 2020