Home » Developer & Programmer » Forms » not excecution my form
not excecution my form [message #634355] Mon, 09 March 2015 01:57 Go to next message
hahaie
Messages: 194
Registered: May 2014
Senior Member
hi all,
I installed Developer suite 10g,JInitiator 1.3.1.22,oracle express on my computer(is client on the network).
form builder connected to XE database but when create a form and run show message(is attachment)and form not run.
also i started OCJ4,set preferences:
1.Application server Url:http://pc-1171.xxx.xxx:8889/forms/frmservlet
2.web browser location: location of IE8.
also when i copy Appliction server Url into address bar IE8 and press Enter show message above(is attachment).
why?
It possible closed port 8889?
Do not JInitiator specific settings?
  • Attachment: untitled.jpg
    (Size: 315.48KB, Downloaded 224 times)

[Updated on: Mon, 09 March 2015 02:08]

Report message to a moderator

Re: not excecution my form [message #634359 is a reply to message #634355] Mon, 09 March 2015 02:18 Go to previous messageGo to next message
Littlefoot
Messages: 21580
Registered: June 2005
Location: Croatia, Europe
Senior Member
Account Moderator
Did you follow "What should I do?" link located at the bottom of a window whose screenshot you attached to your message? If not, do it now. What information did find there?
Re: not excecution my form [message #634389 is a reply to message #634359] Mon, 09 March 2015 06:50 Go to previous messageGo to next message
hahaie
Messages: 194
Registered: May 2014
Senior Member
I click on "What should I do?" and then opened "help and suport center" that this no help me.
but i in "data Exception prevent"(on performance option of my computer)select "turn on DEP for all program and ...." and Added Internet Explorer" but the problem is not solved.
please help me....
No need to install Java?
(message showed when Internet explorer added in DEP is attachment)
  • Attachment: untitled.JPG
    (Size: 26.25KB, Downloaded 224 times)

[Updated on: Mon, 09 March 2015 06:57]

Report message to a moderator

Re: not excecution my form [message #634401 is a reply to message #634389] Mon, 09 March 2015 08:16 Go to previous messageGo to next message
Littlefoot
Messages: 21580
Registered: June 2005
Location: Croatia, Europe
Senior Member
Account Moderator
Try steps people described in Data Execution Prevention ( DEP ) WINDOWS IE8 OTN Forms forum discussion.
Re: not excecution my form [message #634414 is a reply to message #634401] Mon, 09 March 2015 23:19 Go to previous messageGo to next message
hahaie
Messages: 194
Registered: May 2014
Senior Member
thanks to Littlefoot,it solved.
Re: not excecution my form [message #634428 is a reply to message #634414] Tue, 10 March 2015 02:00 Go to previous message
Littlefoot
Messages: 21580
Registered: June 2005
Location: Croatia, Europe
Senior Member
Account Moderator
Could you, please, describe what you did to solve the problem?
Previous Topic: Form with Multiple canvases
Next Topic: multi forms problem
Goto Forum:
  


Current Time: Sat Aug 15 10:00:58 CDT 2020