Home » Developer & Programmer » Reports & Discoverer » Privileges in Discoverer Administrator (Discoverer 10.1.2.3)
Privileges in Discoverer Administrator [message #533395] Tue, 29 November 2011 16:48 Go to next message
DiscovererUser
Messages: 2
Registered: November 2011
Junior Member
Hello,

We are using Discoverer 10g, apps mode EUL. I have assigned administrator privileges to System Administrator responsibility using EUL_US as well as SYSADMIN (re-did with SYSADMIN, just in case). I have 2 Business Areas in EUL and gave access to both of them to System Administrator responsibility and the userid TESTER (this user already has System Administrator responsibility assigned to it). But when I login to Administrator using TESTER and System Administrator, I don't see any business Areas available to select. What am I missing?

Thanks.
Re: Privileges in Discoverer Administrator [message #534115 is a reply to message #533395] Fri, 02 December 2011 14:24 Go to previous messageGo to next message
DiscovererUser
Messages: 2
Registered: November 2011
Junior Member
I figured it out. For anybody looking for the fix, you need to select the check box 'Allow Administration' under Tools - Security - Business Area -> User tab - for each user/responsibility assigned to a business area.

Re: Privileges in Discoverer Administrator [message #534327 is a reply to message #534115] Mon, 05 December 2011 06:21 Go to previous messageGo to next message
cookiemonster
Messages: 13894
Registered: September 2008
Location: Rainy Manchester
Senior Member
Thanks for the feedback.
Re: Privileges in Discoverer Administrator [message #535132 is a reply to message #534327] Mon, 12 December 2011 05:31 Go to previous message
jaganerp@gmail.com
Messages: 63
Registered: April 2008
Member
Hi All,

when you are giving the privies to the responsibility it will not allow to access for all the user. Business aeries are user access you need to give the prevails to users only.

Regards
Jagan
Previous Topic: Launching Discoverer Viewer from Forms menu
Next Topic: Discoverer not showing all data???? help
Goto Forum:
  


Current Time: Thu Jul 02 07:22:38 CDT 2020