Home » Fusion Middleware & Colab Suite » Weblogic & Application Server » REPORTS_PATH (AS 10g EL4)
REPORTS_PATH [message #500060] Thu, 17 March 2011 09:34 Go to next message
smunir362
Messages: 306
Registered: September 2007
Senior Member
I am running Oracle 10g AS. Using Forms and Reports Services.
I configure REPORTS_PATH in reports.sh file which is in $ORACLE_HOME/bin directory. Then I create another Report server.
I want to set same REPORTS_PATH for my new report server.
Please guide me.
Re: REPORTS_PATH [message #500084 is a reply to message #500060] Thu, 17 March 2011 13:02 Go to previous messageGo to next message
joy_division
Messages: 4949
Registered: February 2005
Location: East Coast USA
Senior Member
ok, so what is the problem?

If you want to start another reports server you run another rwserver command with the proper reports server name.
Re: REPORTS_PATH [message #500235 is a reply to message #500084] Fri, 18 March 2011 09:25 Go to previous messageGo to next message
smunir362
Messages: 306
Registered: September 2007
Senior Member
Problem is defining REPORTS_PATH in reports.sh works only for server=rep_hostname_as in rwservlet.properties. I want the same REPORTS_PATH for my new server....
I think I cannot define more than 1 servers in rwservlet.properties.....
Re: REPORTS_PATH [message #500272 is a reply to message #500235] Fri, 18 March 2011 12:51 Go to previous messageGo to next message
joy_division
Messages: 4949
Registered: February 2005
Location: East Coast USA
Senior Member
I do not define REPORTS_PATH in rwservlet.properties. As a matter of fact, pretty much all line are commented out in that file. As previously mentioned, in my reports.sh I run 2 separate rwserver commands to start up two separate reports servers.

Re: REPORTS_PATH [message #500486 is a reply to message #500272] Mon, 21 March 2011 13:39 Go to previous message
smunir362
Messages: 306
Registered: September 2007
Senior Member
Fine. Both report servers are running fine. But question is REPORTS_PATH defined in reports.sh works only for server=rep_hostname defined in rwservlet.properties which is in process server.
I want same REPORTS_PATH should be used for new report server....
Previous Topic: Reports not generating from server
Next Topic: Problem
Goto Forum:
  


Current Time: Fri May 29 08:54:40 CDT 2020