Home » Developer & Programmer » Reports & Discoverer » REP-52266, REP-50503 (Oracle 10g, WinXP Pro)
REP-52266, REP-50503 [message #457176] Fri, 21 May 2010 09:08 Go to next message
nis_chint
Messages: 2
Registered: May 2010
Junior Member
Hello all,
I'm receiving the error REP-52266, while running a simple script from Forms 10g:
web.show_document('/reports/rwservlet/showjobs?server=rep_fsprod', '_blank');

I previously received REP-51002; searched over the forums,& made changed to the rwservlet properties file by setting my Server,setting the trace on,& changing my host file in windows.

Errors received now:
REP-52266: The in-process Reports Server rep_fsprod failed to start.oracle.reports.RWException: IDL:oracle/reports/RWException:1.0

I also tried these commands:
rwclient server=rep_CC-BA0C7240E38E report=test destype=cache desformat=html
GIVES ERROR:-
REP-0178: can not connect to reports server

rwdiag -findall
Broadcast mechanism used to locate servers
Channel address: 228.5.6.7
Channel port: 14021
REP-50503 No server found in the network.

Please help, Im getting tangled in errors. Thank you very much!
Re: REP-52266, REP-50503 [message #457278 is a reply to message #457176] Sat, 22 May 2010 16:01 Go to previous message
nis_chint
Messages: 2
Registered: May 2010
Junior Member
Also, on changing the rwnetwork.properties file from
<multicast channel="228.5.6.7" port="14021" timeout="6000" retry="3"/>
<!--namingService name="Cos" host="%naming_host%" port="%naming_port%"/-->
TO
<!--multicast channel="228.5.6.7" port="14021" timeout="6000" retry="3"/-->
<namingService name="Cos" host="CC-BA0C7240E38E" port="14021"/>
*******************************
rwdiag -findall command gives
REP-50505 Naming service is not running on the specified port

Please guide. Thanks again!!
Previous Topic: Matrix Report with 2 column
Next Topic: Data inserted twice in report
Goto Forum:
  


Current Time: Wed Nov 25 22:55:09 CST 2020