Home » Developer & Programmer » Reports & Discoverer » Report Resver issue (XP)
icon11.gif  Report Resver issue [message #451481] Thu, 15 April 2010 01:32 Go to next message
shameer_siddique
Messages: 2
Registered: April 2010
Junior Member
Hi all,

i'm upgrdaing my application from oracle forms6i to 10g. i hav used forms upgrade assistant to upgrade .. hav installed my 10gAS..all my forms are working fine.. but i am unable to run any report.

i hav started the report service by the command "rwserver server=repserver" but its not available in service list.
guys pls help me to configure ma report server..hav gone thru some documentation.. but couldnt fix it..
i am really stuck with this.

pls help

Re: Report Resver issue [message #451703 is a reply to message #451481] Fri, 16 April 2010 04:46 Go to previous messageGo to next message
siddiqui88
Messages: 18
Registered: July 2009
Location: Pakistan
Junior Member
use this code instead of run_report_object.


web.show_document(reports/rwservlet?server=repserv10g@fnimphiu-pc&report=reptest.rdf'||'&desformat=pdf&destype=cache&userid= '
||'&p_deptno='|| :dept.deptno&paramform=no';

it will help you;

Re: Report Resver issue [message #452153 is a reply to message #451703] Tue, 20 April 2010 05:59 Go to previous message
shameer_siddique
Messages: 2
Registered: April 2010
Junior Member
thanks buddy.
its wrkng fine Wink
Previous Topic: Error handling in Oracle Reports
Next Topic: stop outputting to cache and output directly to file
Goto Forum:
  


Current Time: Fri Aug 14 10:08:14 CDT 2020