Home » Developer & Programmer » Forms » Forms not running (11g)
Forms not running [message #657720] Sat, 19 November 2016 05:27 Go to next message
snsiddiqui
Messages: 168
Registered: December 2008
Senior Member
I want to run my application at netscape navigator but it is giving me error of PLUGIN MISSING.
Please help me, what plugins required because it isn't automatically downloading plugins.
Re: Forms not running [message #657754 is a reply to message #657720] Mon, 21 November 2016 08:35 Go to previous messageGo to next message
joy_division
Messages: 4949
Registered: February 2005
Location: East Coast USA
Senior Member
Wasn't Netscape retired in the 1900's? I doubt a plugin exists for running modern Oracle Forms.

[Updated on: Mon, 21 November 2016 08:36]

Report message to a moderator

Re: Forms not running [message #657769 is a reply to message #657754] Tue, 22 November 2016 04:50 Go to previous messageGo to next message
snsiddiqui
Messages: 168
Registered: December 2008
Senior Member
what plugin, do you have?
Re: Forms not running [message #657773 is a reply to message #657769] Tue, 22 November 2016 05:32 Go to previous messageGo to next message
cookiemonster
Messages: 13777
Registered: September 2008
Location: Rainy Manchester
Senior Member
As far as we know there isn't a plugin for this. You need to stop using netscape and use a supported browser instead.
Re: Forms not running [message #658006 is a reply to message #657773] Wed, 30 November 2016 03:53 Go to previous messageGo to next message
zeinabelbanna
Messages: 2
Registered: November 2016
Junior Member
when i try to run forms 11g

Error 404--Not Found
From RFC 2068 Hypertext Transfer Protocol -- HTTP/1.1:
10.4.5 404 Not Found

The server has not found anything matching the Request-URI. No indication is given of whether the condition is temporary or permanent.

If the server does not wish to make this information available to the client, the status code 403 (Forbidden) can be used instead. The 410 (Gone) status code SHOULD be used if the server knows, through some internally configurable mechanism, that an old resource is permanently unavailable and has no forwarding address.
Re: Forms not running [message #658420 is a reply to message #657720] Tue, 13 December 2016 07:28 Go to previous message
zeinabelbanna
Messages: 2
Registered: November 2016
Junior Member
i have the same problem plugin is although flash player is installed and
when i try to install jre then weblogic stopped working
Previous Topic: To remove a label and text box when user clicks on clear field/screen
Next Topic: duplicate specific data in the same table
Goto Forum:
  


Current Time: Fri Jan 17 21:17:59 CST 2020