Home » Server Options » Replication » Creating Replication Group
Creating Replication Group [message #75559] Thu, 21 October 2004 10:46 Go to next message
Clark
Messages: 3
Registered: October 2004
Junior Member
What am I doing wrong?

 

Begin
   dbms_repcat.create_master_repgroup(gname=>'HIP_GRP');
End;

Begin
   dbms_repcat.create_master_repobject (
      sname => 'DDW_DBA',
      oname => 'HIP_FACT_TBL',
      type  => 'TABLE',
      gname => 'HIP_GRP');
End;

Begin dbms_repcat.add_master_database (
      gname  => 'HIP_GRP',
      master => 'remote.site1');
End;

Begin dbms_repcat.add_master_database (
      gname  => 'HIP_GRP',
      master => 'remote.site2');
End;

Begin dbms_repcat.generate_replication_support (
      sname => 'DDW_DBA',
      oname => 'HIP_FACT_TBL',
      type  =>  'TABLE');
End;

 

After generate replication support, the master def shows AWAITING_CALLBACK all the master sites show READY.  I run all the jobs at the sites (purge, push, deferred) but nothing happens.
Re: Creating Replication Group [message #75562 is a reply to message #75559] Tue, 26 October 2004 02:50 Go to previous message
Deon
Messages: 6
Registered: September 2004
Junior Member
Clark, you need to run the administrative request's on both sites.

Do the following on both sites.

Open OEM -> select your master group -> click the "view administrative request" button -> in the form it opened click the "apply" button.

Make sure that the status changed to "ready"

Hope is works

Deon
Previous Topic: Apps running on a snapshot replication environment
Next Topic: Deleting Replication Group
Goto Forum:
  


Current Time: Sun Jan 26 21:02:08 CST 2020