Home » Developer & Programmer » Forms » FORM LEVEL AUTO SERIAL NO
FORM LEVEL AUTO SERIAL NO [message #660884] Tue, 28 February 2017 05:52 Go to next message
sr8464
Messages: 82
Registered: February 2017
Location: India
Member
I HAVE TWO BLOCK
BLOCK1 HAVING DISPLAY ITEM "SN", XYZ
BLOCK2 HAVING DISPLAY ITEM "SN2", XYZ
WHEN FORM OPEN I NEED "SN" AS "1" WHEN BLOCK2 TABULAR DATA IS EMPTY
WHEN I INSERT INTO BLOCK2 TABULAR "SN2" START AUTO NUMBERING WHEN ROW 1 THEN "SN2" = 1 & SET BLOCK1 NUMBER AS "2"
IF I INSERT ANOTHER DATA INTO BLOCK2 THEN "SN2" = 2 & AUTO SET BLOCK1 NUMBER AS "3"

HOW TO DO LIKE THIS ...?
Re: FORM LEVEL AUTO SERIAL NO [message #660886 is a reply to message #660884] Tue, 28 February 2017 07:53 Go to previous messageGo to next message
Littlefoot
Messages: 21530
Registered: June 2005
Location: Croatia, Europe
Senior Member
Account Moderator
You could use :SYSTEM.TRIGGER_RECORD for this purpose.
Re: FORM LEVEL AUTO SERIAL NO [message #660901 is a reply to message #660886] Tue, 28 February 2017 13:05 Go to previous messageGo to next message
sr8464
Messages: 82
Registered: February 2017
Location: India
Member
:BLOCK1.DISPLAY_ITEM32 := NVL (:ITEM33,0) + 1;
WORKS AS EXPECTED
1 XYZ
2 ABC
3 AAA
4 BBB
BUT WHEN DELTING 1 ROW NUMBER SKIPPED LIKE
1 XYZ
3 AAA
4 BBB
I WANT TO DELETE 2ND ROW WITH WHEN-BUTTON-PRESSED DELETE SELECTED ROW/ CURSOR POINT AND RESULT SHOULD BE
1 XYZ
2 AAA
3 BBB
Re: FORM LEVEL AUTO SERIAL NO [message #660947 is a reply to message #660886] Thu, 02 March 2017 05:42 Go to previous messageGo to next message
sr8464
Messages: 82
Registered: February 2017
Location: India
Member
:A := :SYSTEM.TRIGGER_RECORD;
WORKS AS EXPECTED
1 XYZ
2 ABC
3 AAA
4 BBB
I WANT TO DELETE 2ND ROW WITH WHEN-BUTTON-PRESSED DELETE SELECTED ROW AND RESULT LIKE
1 XYZ
2 AAA
3 BBB
?????

[Updated on: Thu, 02 March 2017 05:46]

Report message to a moderator

Re: FORM LEVEL AUTO SERIAL NO [message #661001 is a reply to message #660947] Sat, 04 March 2017 07:43 Go to previous message
sr8464
Messages: 82
Registered: February 2017
Location: India
Member
PROBLEM SOLVED....
Previous Topic: Problem with Alert Text Message length- displaying max 200 characters
Next Topic: Calculation mode need closing value as shown in image (3 merged)
Goto Forum:
  


Current Time: Sat Jan 25 17:53:14 CST 2020